Kaarsen als lifestyle

, Mindy
5-2-2011, 15:17 uur

De meeste mensen houden er van een lekkere sfeer te creëren als ze thuis komen van een dag werken of als er bezoek komt. Kaarsen zijn bij uitstek geschikt als sfeermakers. Niet alleen in de koude wintermaanden maak je het gezellig met kaarsen, ook op een mooie zomeravond is het sfeervol buiten zitten met een vlamschaal, fakkel of andere buitenkaars. Er zijn mensen die weten er elke avond weer iets bijzonder sfeervols van te maken en ik doe mijn best om bij die groep te horen. Elke maand stel ik daarom een mooi pakketje samen in de webwinkel 'vanKaarstotServet.nl' en zo hebben we het elke avond gezellig thuis. Zijn er meer mensen die het branden van kaarsen als onderdeel van hun lifestyle (willen) beschouwen? graag je reactie! wellicht kunnen we leuke tips uitwisselen.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Mindy

Re: Kaarsen als lifestyle

, joeva
30-3-2012, 13:49 uur

Ik ben gek op kaarsen, ik had laatst een date met iemand van een [url=www.friendscout24.nl/z/nl_NL/woordenboek/online-dating. html]online dating[/url] site. Na afloop nodigde ik hem bij mij thuis uit, steek wat kaarsen aan. Blijkt dat hij een boederij heeft waar hij zelf kaarsen met hand maakt. het was heel romantisch en we zijn nu nog bij elkaar!

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar joeva
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.
Ik ontvang graag aanbiedingen en nieuws over lifestyle, plaats mij op de mailinglijst van het Lifestyleforum

  


terug