Enquête over Urban Lifestyle fietsen & maak kans op een prijs!

, Elsemiek
7-5-2014, 15:17 uur

Beste mensen van het lifestyle forum,

Mijn naam is Elsemiek Douma, een vierdejaars student Bedrijfskunde MER student aan de Hanzehogeschool Groningen. Voor mijn afstudeeronderzoek doe ik onderzoek naar een segment binnen de fietsmarkt namelijk het Urban Lifestyle segment. Om mijn afstudeeropdracht tot een groot succes te maken, nodig ik u uit om enkele vragen in te vullen. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 5 minuten in beslag en is anoniem.

Onder het Urban Lifestyle segment worden trendy stadsfietsen verstaan. Deze fietsen hebben een opvallend design en vallen op tussen de massa. De Urban Lifestyle fietsen zijn zo basic mogelijk met vaak bredere banden en een voordrager. Daarnaast zijn ze vaak verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Graag zou ik u via de enquête een aantal vragen willen stellen omtrent uw eigen behoeften binnen het Urban Lifestyle segment van fietsen.

Onder alle respondenten wordt een accessoires pakket voor uw fiets verloot t.w.v. €100,- indien u uw e-mailadres achterlaat! Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het prijzenpakket en wordt niet verstrekt aan derden.

Dus wilt u kans maken op de accessoires pakket voor uw fiets t.w.v. €100,- ga dan nu snel naar www.surveymonkey.com/s/F39TY8T en vul de enquête in voor 28 mei 2014.

Alvast bedankt voor uw medewerking aan de enquête!

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar Elsemiek
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.
Ik ontvang graag aanbiedingen en nieuws over lifestyle, plaats mij op de mailinglijst van het Lifestyleforum

  


terug